Els Frett en Korneel Lenaerts uit Kampenhout kwamen de 17-jarige Eliska tegen toen ze halfnaakt, bebloed en vol modder uit de Lelieboomgaardenstraat rende.
Volledig scherm
Els Frett en Korneel Lenaerts uit Kampenhout kwamen de 17-jarige Eliska tegen toen ze halfnaakt, bebloed en vol modder uit de Lelieboomgaardenstraat rende. © Vertommen

Korneel en Els vonden 17-jarige jogster halfnaakt, bebloed en vol modder: “Ze bleef maar herhalen dat een man met een mes haar had aangevallen”

Korneel Lenaerts (32) en Els Frett (28) uit Kampenhout schrokken zich zondagavond een hoedje toen ze omstreeks 23.10 uur uit het bos de halfnaakte, bebloede en modderige Eliska (17) tegen het lijf liepen. Wat zij dan te horen kregen, hadden ze nooit voor mogelijk gehouden. 

38 reacties

 • willy verbeeck

  2 jaar geleden
  Inderdaad Karel, gewoon van iedereen een DNA staal in de databank.
 • bart vansteenkiste

  2 jaar geleden
  ze zouden beter een super gevangenis bouwen in belgie voor 10.000 plaatsen , met daarbij rechtbank , kliniek en voor gestoorden ,allemaal op de zelfde plaats , en zeer strenge straffen , voordeel geen vervoer kosten en u moet geen gevangenen overbrengen en u hebt alles onder dak , dat is pas denken met hersens inplaats van geld uitgeven aan nutteloos dingen
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat dit dapper meisje nog professionele hulp krijgt, dit is behoorlijke vreselijke traumatische gebeurtenis. Waarom krijgen de daders altijd gratis hulp, en de slachtoffers zelden of nooit ?
 • eric brack

  2 jaar geleden
  Hopelijk wordt hij snel gevat en gaat hij levenslang achter de tralies. Dat soort rotte appels kunnen we best missen in onze samenleving.
 • carine francoys

  2 jaar geleden
  Gelukkig is het meisje ontsnapt aan het ergste wat maar kon gebeuren...maar denk dat het een trauma zal blijven voor de rest van haar leven en dat allemaal door zo een ziekelijk monster...dat ze hem maar vlug oppakken...
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.