Illustratie politie HerKo.
Volledig scherm
Illustratie politie HerKo. © Vertommen

Fietsdief betrapt aan station Kortenberg: verdachte gevat met hulp van helikopter

Erps-KwerpsDe lokale politie HerKo (Herent-Kortenberg) heeft donderdagavond in Erps-Kwerps een fietsdief gearresteerd. 

 1. Mondmaskerplicht op markten en kermis afgeschaft
  KAMPENHOUT

  Mondmasker­plicht op markten en kermis afgeschaft

  Vanaf dinsdag 7 september 2021 vervalt de mondmaskerplicht op de wekelijkse dinsdagmarkt en op de kermissen in Kampenhout. Je kan dus opnieuw zonder mondmasker inkopen komen doen bij de marktkramers of dit weekend genieten van de kermis in Kampenhout-centrum. Op zaterdag staat er een ballenworp gepland in de tuin van Villa Lucie vanaf 18 uur. Zondag opent de kermis om 16 uur. Maandag is het familiedag en geniet iedereen van korting op de attracties.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.