Bettina Meert en Bruno Van Roey sluiten op kerstavond definitief de deuren van Bakkerij Van Roey.
Volledig scherm
PREMIUM
Bettina Meert en Bruno Van Roey sluiten op kerstavond definitief de deuren van Bakkerij Van Roey. © Vertommen

Dorp zonder café wordt nu ook dorp zonder bakker: “Na 41 jaar eindelijk tijd om wat te ontspannen met vrienden en kleinkinderen”

MeerbeekNadat enkele jaren geleden met café Victoria al de laatste kroeg uit Meerbeek verdween, gaan nu ook de deuren van de laatste bakker definitief dicht. Na 41 jaar zwaaien Bruno Van Roey (64) en Bettina Meert (61) van Bakkerij Van Roey hun klanten op kerstavond uit. “Dat er hoogstwaarschijnlijk geen bakker meer zal zijn in Meerbeek is jammer, maar het wordt ons ook niet gemakkelijk gemaakt”, klinkt het.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    7

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.