Enkele jaren geleden doneerde actrice Hilde De Baerdemaeker nog een naaimachine aan tweedehandswinkel De Kapstok.
Volledig scherm
Enkele jaren geleden doneerde actrice Hilde De Baerdemaeker nog een naaimachine aan tweedehandswinkel De Kapstok. © Vertommen

De Kapstok zoekt extra kinder- en herenkleding

KortenbergTweedehandswinkel De Kapstok in Kortenberg is op zoek naar extra kinder- en herenkleding.

 1. Wat met de buste van Beethoven nu onderzoek afstamming in vraag stelt?: “Van Beethoven blijft een stukje van ons”
  PREMIUM

  Wat met de buste van Beethoven nu onderzoek afstamming in vraag stelt?: “Van Beethoven blijft een stukje van ons”

  Recent onderzoek naar het DNA van de wereldvermaarde componist Ludwig Von Beethoven wees uit dat een van zijn voorvaderen het product was van een buitenechtelijke betrekking. De ontdekking werpt een ander licht op de genetische stamboom van de stokdove musicus, wiens wortels teruggebracht kunnen worden tot in Kampenhout. Ophef, roering en consternatie in de witloofgemeente? “Voor ons verandert dit niets.”
  Kampenhout
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.