De vaststellingen van de politiediensten op de plaats van het ongeval zijn nog zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De vaststellingen van de politiediensten op de plaats van het ongeval zijn nog zichtbaar. © Vertommen

“Christine laat een enorme leegte na in onze straat”: mama van twee wordt vlak bij huis op elektrische fiets gegrepen door lijnbus en overleeft het niet

KORTENBERGDe 42-jarige Christine Van Gelder uit Kortenberg is donderdag overleden, nadat ze op haar elektrische fiets werd aangereden door een lijnbus niet ver van haar thuis. Ze laat een echtgenoot en twee kinderen na. 

 1. ’t Volkshuis opent met 6 maanden vertraging: “We staan te popelen om eindelijk onze eerste pintjes te serveren”
  PREMIUM
  Zaventem

  ’t Volkshuis opent met 6 maanden vertraging: “We staan te popelen om eindelijk onze eerste pintjes te serveren”

  Met zes maanden vertraging – het coronavirus dwarsboomde de opening begin november – ontvangen Peter Thiry (49) en Bart Geirnaert (50) zaterdag voor het eerst klanten op het terras van café ’t Volkshuis in het centrum van Zaventem. Het terras wordt donderdag dan wel pas geleverd, toch zijn de boezemvrienden klaar voor de opening. “Hier hebben we lang naar uitgekeken”, klinkt het.
 2. Drie toestellen van failliete EC Air staan al bijna 5 jaar op Brussels Airport te verkommeren: “Er leven zelfs vogels in”
  Zaventem

  Drie toestellen van failliete EC Air staan al bijna 5 jaar op Brussels Airport te verkomme­ren: “Er leven zelfs vogels in”

  Bijna vijf jaar nadat Equatorial Congo Airlines haar activiteiten stopzette, staan nog drie toestellen van de Congolese luchtvaartmaatschappij op Brussels Airport te verkommeren. Eén ervan is duidelijk zichtbaar vanaf de Tervuursesteenweg tussen Nossegem en Steenokkerzeel. De twee andere staan in loodsen. “Lastig”, klinkt het bij de luchthaven van Zaventem, waar men niet weet hoelang de toestellen er nog zullen staan.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas