rv
Volledig scherm
© rv

Chiro wapent zich tegen regen: extra tenten voor Flurkse Feesten

Chiro Flurk uit Everberg organiseert dit weekend haar jaarlijkse Flurkse Feesten. Vrijdagavond staat de traditionele zware bierenavond gepland, maar het zwaartepunt van de Feesten is op zaterdag. Om zich te wapenen tegen de voorspelde regen, houdt de Chiro enkele extra tenten achter de hand.

0 reacties

 1. “Minister Dedonder niet meer welkom in Melsbroek”: burgemeester Ryon furieus nu oudste C-130 maandag definitief in Bevekom landt
  PREMIUM
  Melsbroek

  “Minister Dedonder niet meer welkom in Melsbroek”: burgemees­ter Ryon furieus nu oudste C-130 maandag definitief in Bevekom landt

  Maandag vliegt de oudste C-130 van het Belgisch leger voor een allerlaatste keer. Van Melsbroek naar… Bevekom. Daar krijgt het toestel een definitieve rustplaats, maar dat zet kwaad bloed bij de gemeente Steenokkerzeel en de vzw Dakota, het documentatiecentrum op Melsbroek. “Een kind wordt van zijn ouders weggerukt”, zegt burgemeester Kurt Ryon, die ‘boevrouw’ minister Ludivine Dedonder duidelijk maakt dat ze niet meer welkom is in Melsbroek.
 2. Slachtoffers aanslagen dagvaarden ook federale politie: “Cruciale medische informatie niet meegedeeld”
  Brussel

  Slachtof­fers aanslagen dagvaarden ook federale politie: “Cruciale medische informatie niet meegedeeld”

  Voor de Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg in Brussel zijn negen processen ingeleid van tien slachtoffers van de aanslagen van 22 maart 2016, gericht tegen onder meer de federale overheid. De slachtoffers worden vertegenwoordigd door advocaat Nic Reynaert, die zelf de aanslag in metrostation Maalbeek overleefde en vorige maand in eigen persoon de federale overheid en de MIVB dagvaardde. Net als hun advocaat vinden ze dat de slachtoffers van de aanslagen slecht werden opgevangen en begeleid.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen