Bestuurder wijkt af van rijbaan en botst frontaal op tegenligger op Nederokkerzeelsesteenweg
Volledig scherm
Bestuurder wijkt af van rijbaan en botst frontaal op tegenligger op Nederokkerzeelsesteenweg © RV

Bestuurder wijkt af van rijbaan en botst frontaal op tegenligger op Nederokkerzeelsesteenweg

Erps-KwerpsOmstreeks 15.40 uur zijn vandaag twee voertuigen frontaal op elkaar gebotst op de Nederokkerzeelsesteenweg in Erps-Kwerps. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Snelheid teruggebracht van 70 naar 50 km/u op deel Haachtsesteenweg
  KAMPENHOUT

  Snelheid terugge­bracht van 70 naar 50 km/u op deel Haacht­sesteen­weg

  Vanaf heden geldt op de Haachtsesteenweg (N21) een snelheidsbeperking van 50 km per uur ter hoogte van Kampenhout-centrum. Het gaat over het stuk tussen de Stationsstraat en de Frederik Wouterslaan in beide richtingen. Tijdens de participatieavond rond verkeersveiligheid op de Haachtsesteenweg van januari 2020 was deze snelheidsbeperking een van de werkpunten die naar voor kwamen. De gemeenteraad van december 2020 keurde de snelheidsbeperking goed. Agentschap Wegen en Verkeer plaatste ondertussen de borden, waardoor de maatregel definitief van kracht is.