Bestuurder wijkt af van rijbaan en botst frontaal op tegenligger op Nederokkerzeelsesteenweg
Volledig scherm
Bestuurder wijkt af van rijbaan en botst frontaal op tegenligger op Nederokkerzeelsesteenweg © RV

Bestuurder wijkt af van rijbaan en botst frontaal op tegenligger op Nederokkerzeelsesteenweg

Erps-KwerpsOmstreeks 15.40 uur zijn vandaag twee voertuigen frontaal op elkaar gebotst op de Nederokkerzeelsesteenweg in Erps-Kwerps. 

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Onrust in Veltem over Ruimtelijk Uitvoeringsplan: “Plots wordt de tuin van het kinderdagverblijf ingekleurd als parkgebied”
  PREMIUM
  Herent

  Onrust in Veltem over Ruimtelijk Uitvoe­rings­plan: “Plots wordt de tuin van het kinderdag­ver­blijf ingekleurd als parkgebied”

  Onlangs stelde het gemeentebestuur van Herent het ontwerp van RUP Dorpskern Veltem voorlopig vast. Het ruimtelijk uitvoeringsplan moet een toekomst van de landelijke deelgemeente uitstippelen, en heeft de ambitie het dorp een nieuw elan te geven. Kinderdagverblijf Kakelbont is alvast bezorgd. Het eindontwerp kleurt plotsklaps 80% van haar tuin in als parkgebied. “Een park kan je niet in privétuinen ontwerpen. We vrezen voor onteigening.”