Paul Bloemen werd in mei 2019 veroordeeld voor de doodslag op kapster Anja Vanheer (47).
Volledig scherm
Paul Bloemen werd in mei 2019 veroordeeld voor de doodslag op kapster Anja Vanheer (47). © Vertommen

Vijftien jaar cel voor doodslag op zijn vriendin, maar Paul Bloemen vlucht net voor hij de cel in moet

De tot 15 jaar cel veroordeelde Paul Bloemen (53) is voortvluchtig. Hij werd in mei in het Leuvense assisenhof veroordeeld voor de doodslag op kapster Anja Vanheer (47) uit Kortenaken. Bloemen zat thuis in Melsele met een enkelband in afwachting van zijn gevangenisstraf.

92 reacties

 • Denis Hermans

  3 jaar geleden
  Rechter is hier gebonden door de wetg3ving : enkel vluchtgevaar is een criterium en als een verdachte altijd netjes komt opdagen kan hij niet als vluchtgevaarlijk bestemd worden. Aanpassing wetgeving is noodzakelijk.
 • Gustaaf Senrame

  3 jaar geleden
  Ze moeten deze voorzitter in de gevangenis steken, die mannen doen hier alles wat ze willen en niemand kan daar iets aan doen! Ongelooflijk, maar in ons apenland kan alles.
 • Robby van Ballaert

  3 jaar geleden
  Typisch Belgisch, de straffeloosheid is hier normaal geworden. Een veroordeelde moordenaar moet in de cel zitten, en niet rondlopen met een bandje rond zijn enkel.
 • Ivan Beelaert

  3 jaar geleden
  Kan enkel in België denk ik dat je schuldig bevonden wordt aan moord en rustig in je zetel tuis mag blijven tot er plaats is in onze gevangenissen.Is dit een joke of een nep verhaal.
 • Diane Van Riet

  3 jaar geleden
  Waarvoor dient die enkelband dan???? Daar zou een gps moeten inzitten zodat ze hem kunnen localiseren.