Hanne Coeckelberghs en Giani Giordano treden vanavond op als Duo Legato in Belgium's Got Talent.
Volledig scherm
Hanne Coeckelberghs en Giani Giordano treden vanavond op als Duo Legato in Belgium's Got Talent. © ClaraNeko-repro bollen

Talent uit Kortenaken hoopt hoge vlucht te nemen met Belgium’s Got Talent

KortenakenCircusartieste Hanne Coeckelberghs (24) uit Kortenaken maakt vrijdagavond kans op een ‘golden buzzer’ in het VTM-programma Belgium’s Got Talent. Ze staat er echter niet alleen voor want samen met haar vriend Giani Giordano (24) vormt ze naar eigen zeggen een duo dat elkaar perfect aanvult en -voelt. Hanne en Giani vormen samen Duo Legato en hopen met hun passage alvast enkele zieltjes voor zich te winnen.

  1. ASSISEN. Helikopterbruid en ex krijgen respectievelijk 25 en 24 jaar cel voor dodelijke steekpartij op Andy (30): “Het is een héél zware straf voor héél zware feiten”
    LEUVEN/AARSCHOT

    ASSISEN. Helikopter­bruid en ex krijgen respectie­ve­lijk 25 en 24 jaar cel voor dodelijke steekpar­tij op Andy (30): “Het is een héél zware straf voor héél zware feiten”

    Kristel Appelt (28) en Björn De Candt (31) hebben in het Leuvense assisenhof respectievelijk 25 en 24 jaar cel gekregen voor de dodelijke steekpartij op Andy Vandereyt (30) bijna drie jaar geleden in Aarschot. “Hij heeft tijdens zijn jeugd een hechtingsstoornis opgelopen, waarvan zij gebruik heeft gemaakt”, verklaarde hof en jury het verschil in strafmaat.