De Neerlintersesteenweg wordt voor een week gedeeltelijk afgesloten
Volledig scherm
De Neerlintersesteenweg wordt voor een week gedeeltelijk afgesloten © Kortenaken/repro bollen

Neerlintersesteenweg in Hoeleden gedeeltelijk afgesloten

KortenakenDe Neerlintersesteenweg in Hoeleden (Kortenaken) wordt gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer van maandag 26 tot en met vrijdag 30 oktober. Reden hiervoor zijn werken want de gemeente pakt de losliggende betonvakken aan. Tegelijk worden er ook rioleringswerken uitgevoerd. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Lindestraat en de Vaanstraat. 

 1. ASSISEN. Heeft Alinda 29 jaar geleden twee bejaarde familieleden gruwelijk om het leven gebracht? “Een leugendetectortest weigerde ze”

  ASSISEN. Heeft Alinda 29 jaar geleden twee bejaarde familiele­den gruwelijk om het leven gebracht? “Een leugende­tec­tor­test weigerde ze”

  In het Leuvense assisenhof staat de 47-jarige Alinda Van der Cruysen deze week terecht voor de gruwelijke dubbele moord op twee bejaarde familieleden, 29 jaar geleden in Tienen. De Antwerpse was toen 18 jaar. “Een barbaarse marteling”, omschrijft de wetsarts de lijdensweg van Jules Bogaerts (81) en Jeannette Jacobs (78). Het was pas vier jaar geleden dat Van der Cruysen door nieuw DNA-onderzoek gelinkt kon worden aan de feiten. Het gerecht ging altijd uit van twee daders, maar een tweede verdachte werd nooit gevonden.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok