De tuin van Roel en Dries stond volledig onder. Intussen is het water gezakt tot 'slechts' aan hun knieën.
Volledig scherm
De tuin van Roel en Dries stond volledig onder. Intussen is het water gezakt tot 'slechts' aan hun knieën. © MBK

Jongste gezinsleden ontfermen zich over wateroverlast terwijl ouders met vakantie zijn

KortenakenOok Kortenaken kon vandaag de dans niet ontspringen en kampte met wateroverlast. ‘s Ochtends al riep het gemeentebestuur op om niet-essentiële verplaatsingen te vermijden wegens beperkte doorgang. In de Pottelbergstraat kon je in sommige tuinen geen grasspriet meer ontwaren. In de tuin van familie Borghs stond het water bij momenten tot aan de heupen. Terwijl de ouders met vakantie zijn, ontfermen zonen Dries (20) en Roel (18) zich over het huis. 

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.