Ingrid Bertrand pakt uit met sterk debuut Maanlicht
Volledig scherm
Ingrid Bertrand pakt uit met sterk debuut Maanlicht © RV

Ingrid Bertrand debuteert met opvallend muizenverhaal ‘Maanlicht’: “Ik zette me neer in het Heibos en het verhaal kwam vanzelf”

Psychologe en lifecoach Ingrid Bertrand schreef in het Heibos haar debuut ‘Maanlicht’. “In het Heibos heb ik altijd het gevoel gehad dat het een heel oude plek is, waar nog veel oude wezentjes zijn, die een deel van de natuur zijn en ook een deel van mij”, aldus Ingrid.

  1. ASSISEN LIVE. Wast zeventiger handen in onschuld? Verdediging pleit beruchte artikel 71 voor buur die ex-para neerstak op oprit: “De controle was volledig weg na jarenlange complete verzuurde relatie”
    KORTENAKEN

    ASSISEN LIVE. Wast zeventiger handen in onschuld? Verdedi­ging pleit beruchte artikel 71 voor buur die ex-para neerstak op oprit: “De controle was volledig weg na jarenlange complete verzuurde relatie”

    Wat is er in de Liefkensrode in het Vlaams-Brabantse Kortenaken op 30 juli 2016 precies gebeurd? De toen 70-jarige Roger Putseys stak zijn buurman neer met een koksmes uit de koffer van zijn Mercedes. Aan de basis van de vete lag een jarenlange twist over gerooide bomen op hun aangrenzende percelen. Putseys staat deze week in Leuven terecht voor doodslag op zijn buurman van 56, ex-para Luc Dams. Vandaag wordt er gepleit in Leuven.