Volgens Patrick Vandijck verliezen hulpdiensten vaak kostbare tijd om de juiste woning te vinden doordat huisnummers vaak slecht zichtbaar zijn.
Volledig scherm
Volgens Patrick Vandijck verliezen hulpdiensten vaak kostbare tijd om de juiste woning te vinden doordat huisnummers vaak slecht zichtbaar zijn. © Bollen

Gemeenteraadslid pleit voor reflecterende huisnummers : “Hulpdiensten kunnen zo kostbare tijd winnen”

 1. Ere-schepen René Geysermans (87) overleden
  Glabbeek

  Ere-sche­pen René Geysermans (87) overleden

  Ere-schepen René Geysermans op woensdag 23 december overleden, de man werd 87. “René is één van onze politieke monumenten bij uitstek, hij was voor sp.a maar liefst 42 jaar politiek actief in ons dorp. Hij was voor de fusie van 1970 tot 1976 schepen in deelgemeente Kapellen, na de fusie was hij van 1976 tot 1994 schepen van openbare werken in Glabbeek, van 2000 tot 2012 gemeenteraadslid en van 2013 tot 2018 lid van de raad van bestuur van het autonoom gemeentebedrijf AGB Glabbeek”, reageert burgemeester Peter Reekmans.
 2. Zes maanden cel voor man die tankbeurt vergeet te betalen

  Zes maanden cel voor man die tankbeurt vergeet te betalen

  Een man uit Geetbets is veroordeeld tot zes maanden cel en 1.600 euro boete voor bedrieglijk tanken in 2019. In totaal vulde Filip G. zijn tank voor 766 euro vol benzine zonder te betalen. Vijf jaar geleden kreeg G. nog 18 maanden cel in de rechtbank van Hasselt waardoor de strafrechter extra zwaar aan de feiten tilde. Daarnaast kreeg G. nog een geldboete van 800 euro, omdat hij zijn twee honden op “een schrijnende manier” behandelde volgens de rechtbank. Ze kregen onder meer geen eten of drinken van hun baasje. De rechtbank legde G. ook een levenslang verbod op het houden van dieren op.
 1. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"

 2. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"