Cindy en Andy van frituur Jagershof.
Volledig scherm
Cindy en Andy van frituur Jagershof. © Vanessa Dekeyzer

“Gebruik herbruikbare zak wanneer je frietjes komt halen”

 1. Bestuurder die ongeval veroorzaakt blijkt onder invloed drugs en heeft tevens diverse soorten drugs op zak
  Diest

  Bestuurder die ongeval veroor­zaakt blijkt onder invloed drugs en heeft tevens diverse soorten drugs op zak

  Op de Tessenderloseweg in Diest kwam het maandag rond 15 uur tot een zware aanrijding tussen en stationwagen en een pickup die een trailer met 2 paarden trok. Om een onbekende reden reed de 43-jarige bestuurder uit Mol met zijn wagen frontaal in op de pickup. De aanhangwagen belandde daardoor in de gracht. De 65-jarige bestuurder uit Halen bleef ongedeerd. Beide voertuigen waren volledig vernield en moesten worden afgesleept. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar stelde de politie vast dat hij onder invloed was van verdovende middelen. Zijn rijbewijs werd dan ook onmiddellijk ingetrokken. De agenten troffen bij zijn bezittingen ook een doosje aan met diverse soorten drugs.
 1. Op stap in RZ Heilig Hart Tienen met algemeen directeur én longarts Hans Struyven: “De mensen zijn ‘het’ moe, maar wij zijn letterlijk pompaf”
  PREMIUM
  Tienen

  Op stap in RZ Heilig Hart Tienen met algemeen directeur én longarts Hans Struyven: “De mensen zijn ‘het’ moe, maar wij zijn letterlijk pompaf”

  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in België mag dan wel lichtjes blijven dalen, in de ziekenhuizen is het al maanden alle hens aan dek. Dat is in het RZ Heilig Hart Tienen niet anders. Niet enkel dokters en verplegers krijgen er te maken met Covid-patiënten, maar élke medewerker draait er op volle kracht in de strijd tegen het virus. Onze reporter Kristien Bollen kijkt twee weken lang binnen in het ziekenhuis, en laat zich leiden door de verhalen van artsen, verpleging, ondersteunend personeel en patiënten.
 2. Vader bouwt wagen om tot simulator in slaapkamer van tienerzoon: “Handig om te leren autorijden, maar ook goed voor zijn studies”
  Loksbergen

  Vader bouwt wagen om tot simulator in slaapkamer van tienerzoon: “Handig om te leren autorijden, maar ook goed voor zijn studies”

  “Hoe hou ik mijn kinderen bezig tijdens de lockdown?” Het is een vraag die heel wat ouders in Vlaanderen zich dezer dagen stellen. Cliff Haerden (39) uit Loksbergen heeft daar alvast een opmerkelijk antwoord op gevonden. Hij bouwde de afgelopen weken een oude wagen om tot autosimulator in de slaapkamer van zijn zoon Linus (14). “Zo tonen we dat de lockdown niet per se verloren tijd moet zijn”, lacht de fiere IT’er.
 1. De Romeo's steken de keet in brand met hun medley
  Play
  Rode Neuzen Dag

  De Romeo's steken de keet in brand met hun medley

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!