De Watergroep zal werken uitvoeren in Kersbeek-Miskom.
Volledig scherm
De Watergroep zal werken uitvoeren in Kersbeek-Miskom. © Photo News

De Watergroep voert werken uit in Kersbeek-Miskom

KortenakenOp woensdag 16 juni zal De Watergroep werken uitvoeren in Kersbeek-Miskom. Tijdens die werken kan de drinkwaterbevoorrading onregelmatig of zelfs onderbroken zijn in de volgende straten: Kazemelkstraat, Miskom-Dorp, Leedsevroente en Talenstraat. 

  1. Vaccinatiecentrum prikt morgen en volgende week  zonder afspraak: “Alles op alles om groepsimmuniteit én herwonnen vrijheid te bereiken”
    PREMIUM
    Tienen/Boutersem/Hoegaarden/Glabbeek.Kortenaken

    Vaccinatie­cen­trum prikt morgen en volgende week zonder afspraak: “Alles op alles om groepsimmu­ni­teit én herwonnen vrijheid te bereiken”

    De trein in het vaccinatiecentrum aan de Goossensvest in Tienen dendert voort. Hoewel intussen al meer dan 90 procent van de meerderjarige bevolking een eerste prik heeft gekregen en iets meer dan 60 procent een tweede, zet het centrum nu werkelijk alles op alles. Iedereen ouder dan 18 die om welke reden dan ook de boot gemist heeft, twijfelde of weigerde, kan er op vrijdag 23 juli en op donderdag 29 juli terecht voor één prik van het J&J vaccin. “Die paar procentjes extra kunnen nog een verschil maken”, zegt Stefan Martens, coördinator van het vaccinatiecentrum.