Cavalerie Federale politie.
Volledig scherm
Cavalerie Federale politie. © Federale politie

Cavalerie Federale Politie ter preventie van vandalisme en vooravondinbraken in Politiezone Hageland

HagelandDe Politiezone Hageland behelst met Tielt-Winge, Bekkevoort, Glabbeek, Kortenaken en Geetbets één groot grondgebied. In het najaar - oktober – december - worden zij ondersteund door de cavalerie van de Federale Politie ter preventie van vandalisme en vooravondinbraken.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. 73-jarige man betrapt terwijl hij accu van boormachine wil stelen
  Zoutleeuw

  73-jarige man betrapt terwijl hij accu van boormachi­ne wil stelen

  Een winkelbediende van warenhuis Aldi heeft een 73-jarige man betrapt op de diefstal van werkmateriaal. Ze zag maandag rond 17 uur hoe hij een accu van een boormachine in zijn binnenzak stak. Wat later bood de man zich aan de kassa aan waar hij enkele goederen betaalde. De accu in zijn binnenzak van ongeveer 50 euro, rekende hij echter niet a, waarop de 73-jarige Sint-Truidenaar staande werd gehouden. De politie nam de verdachte mee voor verhoor en verder onderzoek.