De Oude Pastorie krijgt nu een boekenruilkast
Volledig scherm
De Oude Pastorie krijgt nu een boekenruilkast © TVA

Oude Pastorietuin krijgt boekenruilkastje

Puilt je boekenkast uit van boeken waar je nooit meer naar kijkt? Geef je gelezen boeken een tweede leven in het boekenruilkastje. Je kan er gratis boeken ruilen voor andere boeken die in goede staat verkeren en boeken lenen — lezen en terugbrengen, dus. Je vindt er thrillers, romans, zogenaamde ‘chicklits’, kinderboeken, strips en veel meer. 

0 reacties

 1. 41-jarige vrouw kritiek na frontale botsing met autotransport op drukke Koolskampstraat
  Play
  Lichtervelde/Pittem

  41-jarige vrouw kritiek na frontale botsing met autotrans­port op drukke Koolskamp­straat

  In Lichtervelde is dinsdagavond een automobiliste levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval. Volgens getuigen week de vrouw (41) van haar rijvak af. De bestuurder van een grote bestelwagen met daarachter een trailer waarop een BMW stond, kon een botsing niet vermijden. De klap was enorm. Het kostte de brandweer ruim een half uur voor de vrouw bevrijd was uit het wrak.
 2. Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”
  Hooglede/Handzame

  Quinten (7) zoekt al een week naar zijn 45 duiven: “Elke avond schudt hij met zijn potje, in de hoop dat ze terugkomen”

  “Als we een duif zien, moeten we kijken of het één van de zijne is. Het is zo jammer voor onze Quinten.” Toen de 7-jarige knaap uit Hooglede, maar afkomstig uit Handzame, - vol verwachting en blijdschap - voor de allereerste keer zijn duivenkot mocht openen, vlogen zijn geliefde vogels weg met een andere groep. Wie weet kan u de jonge duivenvriend wel helpen in zijn zoektocht?