Gemeenteraadslid Laurens Vandewalle uit Kortemark
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Laurens Vandewalle uit Kortemark © Benny Proot

Laurens Vandewalle (26) is jongste gemeenteraadslid van Kortemark: “Het is mijn kinderdroom ooit de sjerp te mogen dragen”

KortemarkHet is een bezige bij, Laurens Vandewalle. Hij is leerkracht Frans in een middelbare school, runt een taxibedrijf samen met zijn ouders en is gemeenteraadslid voor Open Vld. Maar de honger is nog niet gestild. Vandewalle durft luidop dromen van het burgemeestersambt: “Als burgemeester sta je zelf aan het stuur. Het is alsof je kapitein bent van je eigen boot”, aldus Vandewalle.

  1. De sfeer van een après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Brugge en omgeving warmen je de komende weken op
    PREMIUM
    Brugge/Zedelgem/Blankenberge/Knokke-Heist/Oedelem

    De sfeer van een après-ski, een warme glühwein of een aperitief met vrienden? Deze winterbars in Brugge en omgeving warmen je de komende weken op

    Ja, we mogen nog! De eerste vrieskou bereikt ons land, de winter staat voor de deur, de kerstspullen worden bovengehaald en voor velen is het wachten op de eerste sneeuw. De aankomende decembermaand staat echter ook synoniem voor gezelligheid. Wij zochten en vonden alvast deze zeven leuke winterbars in onze buurt om ons op te warmen. Geniet ervan!