Een still uit het gemeentelijk promotiefilmpje.
Volledig scherm
Een still uit het gemeentelijk promotiefilmpje. © Gemeente Kortemark

Kortemark pakt uit met promotiefilmpje: “We mogen best trots zijn op onze gemeente”

KortemarkDe gemeente Kortemark heeft een eigen promotievideo gelanceerd. Het filmpje zal te zien zijn op de gemeentelijke website en op de gemeentelijke socialemediakanalen. “We wilden de jaarlijkse ontvangst van nieuwe inwoners in een nieuw jasje steken”, zegt burgemeester Karolien Damman (CD&V).

  1. LEVENSVERHAAL. Wielertoerist en vader van twee zonen sterft tijdens beklimming van de Kemmelberg: “Een goedlachse optimist die alles kon, behalve stilzitten”
    PREMIUM
    Veurne

    LEVENSVER­HAAL. Wielertoe­rist en vader van twee zonen sterft tijdens beklimming van de Kemmelberg: “Een goedlachse optimist die alles kon, behalve stilzitten”

    “Ik zal niet te lang blijven plakken zodat we nog naar zee kunnen om vis te kopen. Ik kijk al uit naar een gezellige familieavond. Ik zie je graag.” Met die woorden nam Pieter Vandorpe (51) uit Veurne zondagmorgen afscheid van zijn vrouw Hilde Barra (52). Tijdens de beklimming van de Kemmelberg werd hij onwel, zeeg neer en overleed in het ziekenhuis. “Dat hij de kans niet heeft gehad om te vechten doet ons zo’n pijn”, vertelt zoon Arthur.