Een arts met een mondmasker. Dit beeld is voor alle duidelijkheid ter illustratie.
Volledig scherm
Een arts met een mondmasker. Dit beeld is voor alle duidelijkheid ter illustratie. © Getty Images

Graantje meepikken in coronatijden? Bedrijf lanceert webshop voor mondmaskers, want ‘dat is beste bescherming’ (en dat klopt niet altijd)

Van het coronavirus valt een graantje mee te pikken. Zo lanceerde een plasticverwerkend bedrijf uit Kortemark de website www.mondmasker-shop.be, waar mondmaskers als de beste bescherming tegen het coronavirus gepromoot worden. Iets wat overigens niet helemaal correct is.

 1. Padel, dé hype tijdens de pandemie: clubs en gemeenten leggen volop nieuwe terreinen aan. “Deze sport is een echte blijver”
  PREMIUM
  Oostende

  Padel, dé hype tijdens de pandemie: clubs en gemeenten leggen volop nieuwe terreinen aan. “Deze sport is een echte blijver”

  Wandelen of fietsen? Vergeet het. Als er één sport is die in de coronamaanden een explosie aan populariteit kent, is het wel padel. Deze racketsport in openlucht, een mix van tennis en squash, is voor velen een ideale uitlaatklep en weet ook (oud-)tennissers te verleiden. “Het is zo’n aangenaam spelletje en je bent er meteen weg mee.” Het succes is de jongste tijd zelfs zo groot, dat verscheidene clubs ledenstops moeten inlassen. Maar tegelijk maken diezelfde clubs werk van extra padelterreinen. Een overzicht.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees