De plaats van het ongeval.
Volledig scherm
De plaats van het ongeval. © SDVO

Fietser (79) overleden na ongelukkige botsing met motard vlak bij woning van zoon

Een 79-jarige fietser uit Kortemark is vrijdagnamiddag overleden na een ongelukkig ongeval vlakbij de woning van z'n zoon. André V. kwam langs een smalle landweg in aanraking met een motard die hem wilde inhalen. Hij overleed uiteindelijk in het ziekenhuis.

3 reacties

 • Jean-Paul Desmedt

  2 jaar geleden
  Innige deelneming aan de nabestaanden. @maurice: mogen motards de smalle landweg niet delen met andere weggebruikers ?? Scheer aub niet iedereen over dezelfde kam.!! Ik toon je zo een eigen gefilmd fragment waar ik een tros wielert....risten die in volle snelheid uit tegenovergestelde richting en over de gehele rijbaan vanachter de bocht op het nippertje een frontale botsing heb vermeden. Als ik niet volledig rechts reed en erop anticipeerde was het weer in het nieuws met een motard.. ach..
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Alweer met een motard en op een smalle landweg nog wel???
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Van pech gesproken voor deze man
 1. Welkom in het West-Vlaanderen van Delfine Persoon: “Veel mooie groene plekjes in Gits en Lichtervelde om te lopen met Django”
  PREMIUM
  Gits/Lichtervelde

  Welkom in het West-Vlaanderen van Delfine Persoon: “Veel mooie groene plekjes in Gits en Lichtervel­de om te lopen met Django”

  Delfine Persoon bokst dit weekend op een helikopterplatform in Dubai op 200 meter hoogte. Meestal zoekt ze het een pak dichter bij huis, want bijna al haar favoriete plekjes liggen op minder dan tien kilometer van haar voordeur. Geen wonder, want veel vrije tijd heeft de 37-jarige kampioene niet. Ze werkt fulltime voor de politie, runt een boksclub en is ook nog eens volop bezig een nieuwe bokshal uit de grond te stampen. “Als ik ergens heen ga met Filiep (Tampere – haar partner, nvdr.), dan heeft dat eigenlijk altijd met het boksen te maken.”
 1. Reiziger kaart opnieuw propvol treinstel aan in Lichtervelds station, NMBS ziet ‘geen structureel probleem’
  lichtervelde

  Reiziger kaart opnieuw propvol treinstel aan in Lichter­velds station, NMBS ziet ‘geen structu­reel probleem’

  In het station van Lichtervelde was het maandagochtend proppen geblazen op de trein van 8.08 uur richting Brugge. Volgens een van de studenten die er dagelijks de trein neemt zijn tjokvolle wagons er op z’n minst wekelijkse kost. De NMBS ontkent dat er een structureel probleem is met die trein. “Al betekent dat niet dat dit is wat we willen bieden aan onze reizigers.”