De bestuurder crashte tegen een elektriciteitspaal in de Hogestraat in Werken.
Volledig scherm
De bestuurder crashte tegen een elektriciteitspaal in de Hogestraat in Werken. © FVL

Auto knalt tegen elektriciteitspaal, die volledig dreigt om te vallen

KortemarkIn de Hogestraat in Werken (Kortemark) heeft een bestuurder zaterdag rond 11 uur de controle over het stuur verloren. De auto knalde tegen een elektriciteitspaal.

 1. Raampje van 10 centimeter, geen enkel fysiek contact en douchen met timer: naar deze beruchte gevangenis gaat terrorist die Anne-Laure (31) doodreed
  PREMIUM

  Raampje van 10 centimeter, geen enkel fysiek contact en douchen met timer: naar deze beruchte gevangenis gaat terrorist die An­ne-Lau­re (31) doodreed

  De terrorist die de West-Vlaamse Anne-Laure Decadt (31) in New York doodreed, belandt in de ‘gevangenis der gevangenissen’: Supermax ADX Florence in Colorado. Het meubilair bestaat er uit gegoten beton en de man zal niet minder dan 23 uur per dag in een piepkleine cel doorbrengen. Hij zal zelfs nooit meer iemand kunnen aanraken. Maak kennis met misschien wel de zwaarst beveiligde gevangenis ter wereld.
  Staden
 2. Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”
  PREMIUM

  Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”

  De zussen Laure (29) en Marie (26) Petitqueux zijn sinds deze week de nieuwe gezichten van Carrefour Market in het centrum van Kortemark. De derde generatie al langs mama’s zijde. “Als ik mijn Unic van weleer vergelijk met deze vernieuwde winkel kan ik alleen maar fier zijn”, reageert opa Wilfried (83) die ondanks zijn gerespecteerde leeftijd nog volop meedraait in de winkels van de Kortemarkse ondernemersfamilie. Dit is hoe het allemaal begon.
  Kortemark