Imker Robbe Dhulster met een paar van zijn zelfgemaakte bijenwasproductjes.
Volledig scherm
Imker Robbe Dhulster met een paar van zijn zelfgemaakte bijenwasproductjes. © Foto Sam Vanacker

19-jarige hobbyimker start eigen bedrijfje

KORTEMARKDe 19-jarige imker Robbe Dhulster is een handeltje begonnen in natuurlijke cosmetica en producten met bijenwas en honing als hoofdingrediënt. Om zijn start-upbedrijfje 'Bee&Health' een duwtje in de rug te geven, heeft de ondernemende student een crowdfundingproject op poten gezet.

 1. CD&V zet Ria Beeusaert-Pattyn in de (digitale) bloemetjes voor twintig jaar burgemeesterschap: “Je bent een monument en een voorbeeld voor ons allemaal”
  Lichtervelde

  CD&V zet Ria Beeusaert-Pat­tyn in de (digitale) bloemetjes voor twintig jaar burgemees­ter­schap: “Je bent een monument en een voorbeeld voor ons allemaal”

  Burgemeester Ria Beeusaert-Pattyn is precies twinig jaar burgemeester van Lichtervelde en daarvoor werd ze vrijdagavond stevig in de bloemetjes gezet. Een grootse fysieke receptie zat er niet in, maar de lokale CD&V dacht wel een mooi alternatief uit. Het werd een online meeting met felicitaties van collega-politici, waaronder Hilde Crevits en Joachim Coens. De burgemeester kreeg ook een cadeaupakket aan de deur geleverd.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf