De Zwarthoutstraat. De open gracht blijft behouden, maar enkel voor het regenwater.
Volledig scherm
De Zwarthoutstraat. De open gracht blijft behouden, maar enkel voor het regenwater. © Klaas De Scheirder

Zwarthoutstraat krijgt gescheiden riolering

KontichDe Zwarthoutstraat krijgt binnenkort een nieuwe riolering. De werken zouden in het voorjaar van 2023 klaar moeten zijn.

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. BELOOFD IS BELOOFD. Blijft Waarloos z’n landelijke karakter behouden? Komt er een extra randparking? En wat met het Stationsplein?
  PREMIUM
  kontich

  BELOOFD IS BELOOFD. Blijft Waarloos z’n landelijke karakter behouden? Komt er een extra randpar­king? En wat met het Stations­plein?

  De bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Kontich, een gemeente die zoekt naar oplossingen voor mobiliteit en parkeren en die de open ruimte probeert te vrijwaren.
 3. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.