Zoektocht voor Warmste Week brengt 951 euro op

Viva-SVV en Curieus Kontich organiseerden tijdens de zomervakantie een fotozoektocht door de gemeente Kontich. Er werden 189 brochures verkocht en er deden 20 kinderen mee. Deze zoektocht bracht 951 euro op, dat integraal gaat naar onderzoek voor alzheimer en dementie.

 1. Nieuwe Beerschotspeler Ismaël Coulibaly klinkt op zijn 19de al heel volwassen: “Ik wil geen stappen overslaan”
  Antwerpen

  Nieuwe Beerschot­spe­ler Ismaël Coulibaly klinkt op zijn 19de al heel volwassen: “Ik wil geen stappen overslaan”

  Zes weken na zijn aankomst in België en twee weken na zijn debuut voor Beerschot (inclusief doelpunt) gaf Ismaël Coulibaly zijn eerste interview. En hoewel hij pas 19 is, komt Coulibaly heel volwassen over. “Toen ik hoorde dat Sheffield United me wou aantrekken om me meteen uit te lenen aan Beerschot heb ik geen seconde getwijfeld”, zegt de Malinese middenvelder.
 2. Stijging van aantal besmettingen in Kontich op maandag 19 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Kontich op maandag 19 oktober

  In Kontich zijn er op één dag 11 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 9. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 74 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Kontich op 349 te liggen. Omdat Kontich meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. Stijging van aantal besmettingen in Kontich op dinsdag 13 oktober

  Stijging van aantal besmettin­gen in Kontich op dinsdag 13 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Kontich, op één dag 7 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 48. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Kontich op 226 te liggen. Omdat Kontich meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 4. Nieuw studie- en project staffing-bureau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte ondernemers zien opportuniteiten in een wereld in crisis”
  ANTWERPEN

  Nieuw studie- en project staf­fing-bu­reau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte onderne­mers zien opportuni­tei­ten in een wereld in crisis”

  Ex-collega’s uit de consulting-wereld in het Antwerpse hebben elkaar teruggevonden en startten donderdag het kersverse bedrijf LiNK Engineering Group. Het bedrijf stelt externe teams samen voor grote projecten in industriële sectoren zoals farmacie en petrochemie. “De kaarten worden op tafel gelegd en de realiteit verteld, ook de realiteit van de kost.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement