De bewoners van ‘t Hof van Waerloos genieten van het optreden van Willy Sommers.
Volledig scherm
PREMIUM
De bewoners van ‘t Hof van Waerloos genieten van het optreden van Willy Sommers. © Klaas De Scheirder

Willy Sommers laat bewoners van ‘t Hof van Waerloos corona even vergeten: “Zo blij om elkaar weer te kunnen terugzien”

KontichHet was feest maandagnamiddag in ’t Hof van Waerloos. De bewoners van de assistentiewoningen werden getrakteerd op een optreden van niemand minder dan Willy Sommers. Een geschenk van eigenaar Jan De Vocht om hen te bedanken voor hun medewerking en moed gedurende de pandemie. En de bewoners zelf? Die genoten met volle teugen. 

 1. #REDCHALLENGE. Doku wou een rood Kontich. Doku kréég een rood Kontich: “We gaan voor minstens de finale!”
  Kontich

  #REDCHAL­LEN­GE. Doku wou een rood Kontich. Doku kréég een rood Kontich: “We gaan voor minstens de finale!”

  Kontich kleurde zaterdag helemaal rood voor de ‘Red Challenge’ van VTM Nieuws en hln.be. Niemand minder dan Jérémy Doku had de Antwerpse gemeente uitgedaagd om zich van de meest duivelse kant te laten zien en zich te tonen als ‘Rode Duivels-dorp’. De Kontichnaren gingen de uitdaging aan en slaagden met glans voor hun missie. “Nu de mensen weer buiten mogen komen, is het enthousiasme groot.”
 2. Veel vragen, maar geen paniek. Gemeenten in Antwerpse zuidrand nemen na PFOS-vervuiling nog geen maatregelen: “Tot voor kort nooit van dossier gehoord”
  PREMIUM
  Boom/Hemiksem/Kontich/Schelle

  Veel vragen, maar geen paniek. Gemeenten in Antwerpse zuidrand nemen na PFOS-vervuiling nog geen maatrege­len: “Tot voor kort nooit van dossier gehoord”

  In de gemeenten van de Antwerpse zuidrand reageert men verrast op het nieuws over de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht. De burgemeesters moesten het nieuws in de media vernemen en willen wachten op meer informatie voor ze concrete maatregelen treffen. In Schelle gaat men wel al maandag bodemstalen nemen om te zien hoe groot het probleem werkelijk is.