Vol-au-vent is een van de gerechten op de menukaart.
Volledig scherm
Vol-au-vent is een van de gerechten op de menukaart. © thinkstock

Wielerclub Steeds Vooraan houdt eetfestijn

KontichWielerclub Steeds Vooraan organiseert op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 februari weer zijn jaarlijkse eetfestijn.

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Woonzorgcentrum Coralia geeft openingsfeest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”
  PREMIUM
  Kontich

  Woonzorg­cen­trum Coralia geeft openings­feest: “Maar als we volledige capaciteit willen benutten, hebben we extra personeel nodig”

  Het nieuwe woonzorgcentrum Coralia in de Beekboshoek in Waarloos is klaar voor zijn grote opening. Het complex beschikt in totaal over 76 plaatsen, waarvan één voor kortverblijf. Maar die zijn momenteel slechts voor de helft gevuld, te wijten aan een personeelstekort. “Het blijft erg moeilijk om de juiste profielen te vinden”, zegt directeur Bert Schonenberg. Een jobbeurs deze zondag moet daar verandering in proberen brengen.
 3. Jurgen Geyselings schrijft boek over de kampioenstitel van Lierse: “Een eer om met mijn helden op het podium te staan”
  Herenthout/Lier

  Jurgen Geyselings schrijft boek over de kampioens­ti­tel van Lierse: “Een eer om met mijn helden op het podium te staan”

  Exact 25 jaar geleden schreef voetbalclub Lierse een stukje geschiedenis door de titel te pakken in eerste klasse. Een huzarenstuk was het toen en Jurgen Geyselings vond dat het tijd was om zijn helden van toen 25 jaar later in de kijker te zetten. “De spelers van toen hebben ons toen zoveel plezier geschonken. Zij verdienen het om nog eens gevierd te worden”, vertelt Jurgen.