Tine, hier met twee vriendinnen, herdenkt het overlijden van Michiel.
Volledig scherm
PREMIUM
Tine, hier met twee vriendinnen, herdenkt het overlijden van Michiel. © Benoit De Freine

Vriendin herdenkt overleden Michiel Claus (34): “Gij en ik waren zo goed samen. Nu voelt het aan als een hoorntje zonder een bolleke ijs”

Kontich/EdegemHet is vrijdag één jaar geleden dat Michiel Claus (34) om het leven kwam na een verkeersongeval. Het overlijden was voor talloze Kontichnaren een enorm verlies. Ook nu is de verslagenheid bijzonder groot. “Het lijkt nog altijd alsof het gisteren is gebeurd”, zegt zijn vriendin Tine De Weerdt (33), die haar verdriet van zich afschreef in een emotionele brief. 

 1. Slechts één of twee lijnen die maar enkele dagen per week open zijn: vaccinatiedorp ZORA draait vierkant door gebrek aan vaccins
  ZORA

  Slechts één of twee lijnen die maar enkele dagen per week open zijn: vaccinatie­dorp ZORA draait vierkant door gebrek aan vaccins

  Ook in het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone ZORA rommelt het door het gebrek aan vaccins. Bovendien vraagt de overheid om voorlopig enkel professioneel personeel in te zetten dat mogelijk al gevaccineerd is. De vele vrijwilligers die zich hebben aangeboden om voor het vaccindorp te werken, zullen dus nog wat geduld moeten uitoefenen tot de vaccinatiecampagne niet meer vierkant draait.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht