Na het accident kwam de vrachtwagen volledig dwars over de baan te liggen.
Volledig scherm
Na het accident kwam de vrachtwagen volledig dwars over de baan te liggen. © Marc De Roeck

Vrachtwagen met kattenvoer gekanteld op Mechelsesteenweg: baan volledig afgesloten

KontichOp de Mechelsesteenweg in Kontich, vlak bij de Albert Heijn, is een vrachtwagen dwars over de weg beland. Dat bevestigt de politie van zone HEKLA. Het voertuig, geladen met kattenvoer, zal getakeld moeten worden, maar dat kan nog enkele uren duren. Het stuk van de baan waar het ongeval is gebeurd, blijft nog enkele uren afgesloten voor werkzaamheden, maar er is een omleiding voorzien.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. VIDEO. Jeugdspelers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supportersclans, dat doet deugd”
  Play
  ANTWERPEN

  VIDEO. Jeugdspe­lers met leukemie geven aftrap bij Beerschot: “Ze kregen steun van beide supporters­clans, dat doet deugd”

  Op het veld gaat het sportief bij K Beerschot VA niet zo lekker de laatste tijd maar naast het veld laat de club zijn sportief, groot hart wel nog duidelijk zien. Jeugdspelers Tomas Muyldermans (U21) en Willem-Jan Van Moerzeke (U18) mochten dit weekend de aftrap geven tegen K.V. Mechelen. Tomas overwon recent een zeldzame en complexe vorm van leukemie, Willem-Jan vecht nog steeds tegen exact dezelfde ziekte. “De wandeling over het veld, het balcontact, het moet vermoeiend geweest zijn, dat toont moed.”