Er wordt gewerkt op de N1 in Rumst en Kontich.
Volledig scherm
Er wordt gewerkt op de N1 in Rumst en Kontich. © rv

Twee weken nachtelijke werken op de N1 in Rumst en Kontich

Kontich/RumstVanaf maandag 2 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende twee weken nachtelijke werken uit op de N1 in Rumst en Kontich. Het wegdek krijgt er over een afstand van ongeveer 2,5 kilometer een nieuwe laag asfalt.

 1. “Ambitie om duurzaamste brouwerij van het land te worden”: Delirium Tremens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Local-project
  MELLE/ANTWERPEN

  “Ambitie om duurzaams­te brouwerij van het land te worden”: Delirium Tre­mens-brouwerij sluit zich aan bij Pure Lo­cal-pro­ject

  Brouwerij L . Huyghe, bekend van onder andere het bier Delirium Tremens, is de eerste grote Belgische brouwer die zich verbindt met het duurzame Pure Local-project van het Antwerpse Boortmalt, wereldleider in mout. Pure Local verbindt Belgische landbouwers met lokale brouwers. “Dankzij de principes van regeneratieve landbouw wordt de teelt van de granen CO2-neutraal of zelfs -negatief.”
 2. Kruispunt Grote Steenweg (N1) gaat vanaf 7 juni op de schop: “Weginfrastructuur wordt in nieuw kleedje gestoken”
  Kontich

  Kruispunt Grote Steenweg (N1) gaat vanaf 7 juni op de schop: “Weginfra­struc­tuur wordt in nieuw kleedje gestoken”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 7 juni met een grondige vernieuwing van het kruispunt van de Grote Steenweg (N1) met de Michel Geysemansstraat en de Ferdinand Maesstraat in Waarloos. Dat is enkele dagen later dan aanvankelijk gepland. De werken zijn gepland tot halverwege augustus. De Grote Steenweg blijft meestal in beide richtingen open, maar kruisend verkeer vanuit de zijstraten zal tijdens de werken niet mogelijk zijn.