De politie kreeg rond 16.15uur melding over een vechtpartij waarbij zes mensen betrokken waren. De rode auto op de foto zou beschadigd zijn geraakt.
Volledig scherm
De politie kreeg rond 16.15uur melding over een vechtpartij waarbij zes mensen betrokken waren. De rode auto op de foto zou beschadigd zijn geraakt. © Marc De Roeck

Twee mensen belanden in ziekenhuis na vechtpartij aan autogarage in Kontich

KontichAan autogarage Joly in de Groeningenlei 4 in Kontich is deze namiddag een vechtpartij uitgebroken waarbij zes mensen betrokken waren. Twee daarvan zijn naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Dat bevestigt de politiezone Hekla.

 1. ZNA zet werkloze pijnpatiënten op weg naar job: “Niet kijken naar wat niet meer kan, maar wat wél nog lukt”
  PREMIUM

  ZNA zet werkloze pijnpatiën­ten op weg naar job: “Niet kijken naar wat niet meer kan, maar wat wél nog lukt”

  De cijfers zijn hallucinant: 140.000 Belgen hebben door chronische pijn géén job. Daar wordt gelukkig aan gewerkt, ook in Antwerpen. En wel via het project ‘We go to work’ van ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) én GTB (Gespecialiseerd Team Bemiddeling). Pijnpatiënten Sabine en Myriam hebben nu weer perspectief. “Zonder alle begeleiding zat ik nog in de zetel voor me uit te staren”, getuigt Myriam.
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.