De twee wagens knalden om iets over 8 uur vanmorgen tegen elkaar in Kontich.
Volledig scherm
De twee wagens knalden om iets over 8 uur vanmorgen tegen elkaar in Kontich. © Marc De Roeck

Twee bestelwagens gebotst op kruispunt in Kontich

KontichOp het kruispunt van de Ooststatiestraat en de Koningin Astridlaan zijn vanochtend twee bestelwagens tegen elkaar gebotst. De bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis met lichte verwondingen. De schade aan de voertuigen is groot. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Slechts één of twee vaccinatielijnen die maar enkele dagen per week open zijn: vaccindorp ZORA draait vierkant door gebrek aan vaccins
  ZORA

  Slechts één of twee vaccinatie­lij­nen die maar enkele dagen per week open zijn: vaccindorp ZORA draait vierkant door gebrek aan vaccins

  Ook in het vaccinatiecentrum van de eerstelijnszone ZORA rommelt het door het gebrek aan vaccins. Bovendien vraagt de overheid om voorlopig enkel professioneel personeel in te zetten die mogelijk al gevaccineerd zijn. De vele vrijwilligers die zich hebben aangeboden om voor het vaccindorp te werken, zullen dus nog wat geduld moeten uitoefenen tot de vaccinatiecampagne niet meer vierkant draait.
 1. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

 2. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw