De stakingsactie aan de site van Kuehne+Nagel in Kontich.
Volledig scherm
De stakingsactie aan de site van Kuehne+Nagel in Kontich. © Klaas De Scheirder

Transporteurs houden stakingsactie aan depot van Kuehne+Nagel: “Toekomst van 180 mensen staat op het spel”

KontichEen 20-tal personeelsleden van de Jost Group heeft vrijdag een stakingsactie gevoerd aan het depot van Kuehne+Nagel in Kontich. Zij vrezen dat zij zullen moeten verhuizen en vragen een overleg met de directie.

 1. Kunstpromotor en uitbater van Galerij Artisjok Peter Everaert (61) heeft moderne toekomstvisie voor het Hof van Geertruyen: “Een prestigieus museum voor schone kunsten”
  Lier

  Kunstpromo­tor en uitbater van Galerij Artisjok Peter Everaert (61) heeft moderne toekomstvi­sie voor het Hof van Geertruyen: “Een prestigi­eus museum voor schone kunsten”

  De stad Lier lanceerde een publieke oproep voor de uitbating van het Hof van Geertruyen, beter bekend als het Timmermans-Opsomermuseum. Kunstpromotor Peter Everaert (61) van Galerij Artisjok ziet de talloze mogelijkheden voor het pand en diens ligging. Expo’s, veilingen, tekenwedstrijden voor kinderen, een eigen boekenwinkel met Lierse gadgets en meer. “Wij willen een invulling geven aan dit pand en de opportuniteit benutten om de bezoekers kennis te laten maken met kunst in zijn breedste vorm.”
 2. Waaghals (18) die kathedraal van Antwerpen beklom, reageert: “Het was een simpele klus”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Waaghals (18) die kathedraal van Antwerpen beklom, reageert: “Het was een simpele klus”

  Zijn voornaam is Toni en zijn hobby is ‘urban klimmen’. Veel meer weten we niet over de waaghals die recent de Onze-Lieve-Vrouw Kathedraal in Antwerpen beklom en er een filmpje van postte op TikTok. Onze krant contacteerde hem en vroeg hoe het uitzicht daarboven was: “Mooi, maar niets vergeleken met de klim van de kathedraal van Rouen. Dan besef ik: als ik mijn voet nu verkeerd zet, ben ik morsdood.”