Het Sint-Jozefinstituut in Kontich
Volledig scherm
Het Sint-Jozefinstituut in Kontich © De Roeck

Sint-Jozefinstituut in Kontich in quarantaine vanaf vandaag

KontichVanaf vandaag, maandag 18 januari, gaan alle leerlingen, leerkrachten en personeel van de secundaire school Sint-Jozefinstituut voor één week in quarantaine. Hetzelfde geldt voor de lagere school OLFA in Edegem. Alles samen gaat het om meer dan 2.000 leerlingen en leerkrachten.

 1. OLFA Elsdonk sluit voor tien dagen de deuren na opduiken van Britse variant coronavirus: “Ingrijpend maar de besmettingsgraad is hoog bij deze variant”
  Edegem

  OLFA Elsdonk sluit voor tien dagen de deuren na opduiken van Britse variant coronavi­rus: “Ingrijpend maar de besmet­tings­graad is hoog bij deze variant”

  Het gemeentebestuur van Edegem werd zondag op de hoogte gebracht van twee positieve tests van de Britse variant van het COVID-19 virus in lagere school OLFA Elsdonk aan de Ingenieur Haesaertslaan. De school gaat met onmiddellijke ingang toe. Ook burgemeester Koen Metsu (N-VA) moet in quarantaine omdat zijn twee kinderen daar school lopen. De gemeente en de school hebben alles in het werk gesteld om iedereen zo snel mogelijk te verwittigen maar verwachten maandag toch nog een flink aantal verontruste ouders en leerlingen.
 1. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

 2. Verkeersagressie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen
  Play

  Verkeers­agres­sie loopt uit de hand: bestuurder trekt wapen