Manager Thierry Peeters van restaurant Condacum is gestart met deliverymaaltijden aan huis. Dat is zo'n succes dat het een blijver wordt, ook na corona.
Volledig scherm
Manager Thierry Peeters van restaurant Condacum is gestart met deliverymaaltijden aan huis. Dat is zo'n succes dat het een blijver wordt, ook na corona. © Benoit De Freine

Restaurant Condacum gooit hoge ogen met kant-en-klare maaltijdboxen: “Zo’n 1.000 bestellingen per week, van over de hele provincie”

KontichGezellig gaan tafelen is in restaurant Condacum al meer dan drie maand niet meer mogelijk. Maar manager Thierry Peeters bleef niet bij de pakken zitten en zette een deliveryservice met kant-en-klare maaltijdboxen op poten. Die leverdienst draait momenteel zo goed dat hij er ook na corona mee wil verdergaan.

  1. TML-burgemeesters sneren naar regering na afgelasting Pukkelpop: “Wij werden gebrandmerkt, nu blijft het stil”
    Rumst/Boom

    TML-burgemees­ters sneren naar regering na afgelas­ting Pukkelpop: “Wij werden gebrand­merkt, nu blijft het stil”

    “Toen wij beslisten om Tomorrowland niet te laten plaatsvinden, werden we gebrandmerkt als misdadigers. Nu blijft het wel erg stil.” Aan het woord zijn burgemeester van Rumst en Boom Jurgen Callaerts (N-VA) en Jeroen Baert (N-VA). De afgelasting van het festival Pukkelpop lijkt hun grote gelijk te bewijzen, al willen ze dat zelf niet gezegd hebben. Of er een nieuwe editie komt in 2022 in de Schorre? “Dat kan, maar wij moeten beslissingen kunnen nemen die niet in het belang van de organisatie zijn.”