Manager Thierry Peeters van restaurant Condacum is gestart met deliverymaaltijden aan huis. Dat is zo'n succes dat het een blijver wordt, ook na corona.
Volledig scherm
Manager Thierry Peeters van restaurant Condacum is gestart met deliverymaaltijden aan huis. Dat is zo'n succes dat het een blijver wordt, ook na corona. © Benoit De Freine

Restaurant Condacum gooit hoge ogen met kant-en-klare maaltijdboxen: “Zo’n 1.000 bestellingen per week, van over de hele provincie”

KontichGezellig gaan tafelen is in restaurant Condacum al meer dan drie maand niet meer mogelijk. Maar manager Thierry Peeters bleef niet bij de pakken zitten en zette een deliveryservice met kant-en-klare maaltijdboxen op poten. Die leverdienst draait momenteel zo goed dat hij er ook na corona mee wil verdergaan.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Wijkraad niet opgezet met plannen Tomorrowland: “Vroeger moesten we ons al psychisch voorbereiden op één weekend, drie zou er los over gaan”
  PREMIUM
  FESTIVAL

  Wijkraad niet opgezet met plannen Tomorrow­land: “Vroeger moesten we ons al psychisch voorberei­den op één weekend, drie zou er los over gaan”

  Om na twee coronajaren de financiële put van 25 miljoen euro te vullen, gaat de organisatie van Tomorrowland een aanvraag doen bij de gemeentebesturen van Boom en Rumst en de provincie om in 2022 niet twee maar dríe festivalweekends te organiseren. De provincie reageert positief maar voor de wijkraad die naast het festival woont, is een derde weekend geen optie.