Manager Thierry Peeters van restaurant Condacum is gestart met deliverymaaltijden aan huis. Dat is zo'n succes dat het een blijver wordt, ook na corona.
Volledig scherm
Manager Thierry Peeters van restaurant Condacum is gestart met deliverymaaltijden aan huis. Dat is zo'n succes dat het een blijver wordt, ook na corona. © Benoit De Freine

Restaurant Condacum gooit hoge ogen met kant-en-klare maaltijdboxen: “Zo’n 1.000 bestellingen per week, van over de hele provincie”

KontichGezellig gaan tafelen is in restaurant Condacum al meer dan drie maand niet meer mogelijk. Maar manager Thierry Peeters bleef niet bij de pakken zitten en zette een deliveryservice met kant-en-klare maaltijdboxen op poten. Die leverdienst draait momenteel zo goed dat hij er ook na corona mee wil verdergaan.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).