Er zijn verkavelingsplannen voor het binnengebied tussen de Kauwlei en de Broekbosstraat
Volledig scherm
PREMIUM
Er zijn verkavelingsplannen voor het binnengebied tussen de Kauwlei en de Broekbosstraat © Klaas De Scheirder

Oppositie hekelt verkavelingsplannen aan Kauwlei: “Kontich-Kazerne wordt stilaan volgebouwd”

KontichDe verkavelingsplannen achter de Kauwlei leidden de afgelopen gemeenteraad tot een flinke discussie. Niemand blijkt echt enthousiast over het project, maar of het gemeentebestuur ook effectief de verkavelingsvergunning gaat weigeren, is onzeker. “Ik ben hier ook niet blij mee, maar er zitten zeker ook een aantal positieve elementen in dit project”, reageert burgemeester Bart Seldeslachts (N-VA).

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Louche ‘voetbalmakelaar’ veroordeeld tot vijf jaar cel voor neptransfers: “Een oplichter pur sang”
  Antwerpen

  Louche ‘voetbalma­ke­laar’ veroor­deeld tot vijf jaar cel voor neptrans­fers: “Een oplichter pur sang”

  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de Antwerpse Nederlander Bram Schrier vrijdag veroordeeld tot vijf jaar cel en 8.000 euro boete voor oplichting, schriftvervalsing en het witwassen van geld. De zestiger had zich jarenlang als een gerenommeerd voetbalmakelaar voorgedaan om mensen geld te kunnen aftroggelen. Hij maakte een twintigtal slachtoffers in totaal bijna drie miljoen euro afhandig.