Alle leerlingen en leerkrachten van Sint-Jozef in Kontich worden getest op het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Alle leerlingen en leerkrachten van Sint-Jozef in Kontich worden getest op het coronavirus. © Benoit De Freine

Na eerste analyse van testresultaten van Sint-Jozefinstituut: “Zeker aantal positieve gevallen, mogelijk met Britse variant”

KontichDe eerste resultaten van de testing in het Sint-Jozefinstituut zijn binnen. Nu al is zeker dat er een aantal positieve gevallen zijn vastgesteld. Uit verdere analyse moet blijken of ook de Britse variant daartussen zit. Een concreet aantal is nog niet bekend. Voor een heel aantal gezinsleden van de geteste scholieren en leerkrachten zit de quarantaine er wel nu al op. 

 1. Mister Spaghetti start crowdlending voor zesde restaurant in Oostende: “Investeer in onze zaak, het brengt een pak meer op dan spaarboekje”
  Roeselare/Oostende

  Mister Spaghetti start crowdlen­ding voor zesde restaurant in Oostende: “Investeer in onze zaak, het brengt een pak meer op dan spaarboek­je”

  De lockdown heeft geen impact op de ambitie van Veerle Jacobs en Samuel Van Opdenbosch, zaakvoerders van Mister Spaghetti. In Oostende willen ze deze zomer een zesde vestiging openen. Om hun plan te financieren, lanceerde het koppel een crowdlendingscampagne bij het Gentse investeringsplatform WinWinner. “Wie investeert in onze zaak, krijgt jaarlijks tot 7,75 procent brutorente”, zeggen Veerle en Samuel.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan