Vrijetijdscentrum De Nachtegaal
Volledig scherm
Vrijetijdscentrum De Nachtegaal © Gemeente Kontich

Lokaal bestuur bestrijdt overlast op vrijetijdscentrum De Nachtegaal

Als gevolg van de vele meldingen (klachten) van overlast op het terrein van het vrijetijdscentrum De Nachtegaal, gaat het gemeentebestuur na de klachten onderzocht te hebben ook maatregelen treffen. Het gaat om vandalisme, hondenpoep, zwerfvuil, sluikstorten en er is zelfs sprake van drugshandel.

 1. Belgische vuurwerkfederaties vragen Berx verbod te herzien: “Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”
  Provincie Antwerpen

  Belgische vuurwerkfe­de­ra­ties vragen Berx verbod te herzien: “Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”

  De Belgische Vuurwerk Federatie, Federatie Vuurwerk Detailhandelaars en de Groupement Artificiers Pyrotechnique Securité vragen in een open brief aan provinciegouverneur Cathy Berx én aan de federale regering om het totale vuurwerkverbod te herbekijken. “Onze producten zijn veilig en legaal, en samenscholingen zijn te vermijden door alleen vuurwerk toe te laten op privéterrein. En drukte vermijden op de spoedafdelingen? Er gebeuren ook ongevallen met fonduestellen. Moeten we alle dingen die leuk zijn dan gaan verbieden?”
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?