Lindsay (archiefbeeld).
Volledig scherm
Lindsay (archiefbeeld). © VRT

Lindsay en Gunther Levi zetten Kontichse senioren in de bloemetjes

KontichOp donderdag 29 september is het weer tijd voor het Seniorenfeest in Kontich. Het belooft een feestelijke en muzikale namiddag te worden met heel wat live muziek en dansoptredens.

 1. Corrupte havenbediende die 10.000 euro per binnengeraakte drugscontainer ontving, riskeert zes jaar celstraf
  Antwerpen

  Corrupte havenbe­dien­de die 10.000 euro per binnenge­raak­te drugscon­tai­ner ontving, riskeert zes jaar celstraf

  De Antwerpse bediende Khadija El Y. (20) van de rederij CMA CMG heeft 100.000 euro bijverdiend met info over drugscontainers door te spelen. Volgens de openbare aanklager moet zij daarvoor met zes jaar cel gestraft worden. Haar opdrachtgever Ignace C. verdiende minstens het driedubbele, geld dat hij investeerde in Rolex- en Patek Philippe-horloges. Hij riskeert acht jaar cel. El Y. bleek over belangrijke informatie te beschikken die handlangers toeliet ladingen cocaïne over te laden.
 2. Groen hekelt buurtparticipatie nieuwbouwproject Beerschotsite: “Niks gedaan met vragen en suggesties van omwonenden”
  EDEGEM

  Groen hekelt buurtparti­ci­pa­tie nieuwbouw­pro­ject Beerschot­si­te: “Niks gedaan met vragen en suggesties van omwonenden”

  Bouwpromotor Antonissen Development Group hield een infomoment in Hotel Ter Elst om de plannen met de Beerschotsite aan het Meihof verder uit de doeken te doen. De drie nieuwe appartementsgebouwen die in de groene zone komen, doen uiteraard heel wat stof opwaaien bij buurtbewoners. “De honderd aanwezige buurtbewoners konden enkel vaststellen dat met hun eerdere bezorgdheden, niets is gebeurd.”