Ludwig en Pascale tonen hun wijnkelder.
Volledig scherm
Ludwig en Pascale tonen hun wijnkelder. © Foto Benoit De Freine

Koppel bouwt in paar dagen wijnkelder onder je living

KONTICHAltijd al gedroomd van een wijnkelder? Het bedrijfje Vinotilus van het koppel Ludovic Gillias (42) en Pascale Wils (45) plaatst één in je huis in slechts enkele dagen. Ze stellen dit weekend hun toonzaalmodel onder hun eigen living open voor geïnteresseerden.

  1. Horeca-ondernemer wordt met nieuwe regels drie keer in portefeuille geraakt: “Hoezo, het nachtleven is een broeihaard? Vorig weekend waren er amper drie besmettingen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Horeca-ondernemer wordt met nieuwe regels drie keer in portefeuil­le geraakt: “Hoezo, het nachtleven is een broeihaard? Vorig weekend waren er amper drie besmettin­gen”

    Het nachtleven gaat dicht, net zoals professioneel georganiseerde evenementen, tenzij ze al zittend kunnen plaatsen zoals een optreden in een concertzaal. De horeca moet alweer stoppen om 23 uur. Daarmee wordt Antwerps ondernemer Wim Van der Borght drie keer geraakt in zijn portefeuille: “En wie zegt dat het hierbij blijft? Wat is het volgende? Horeca volledig sluiten? Wat wordt het definitieve nekschot voor onze sector?”