Freddy Verhuizen, organisator van het BK Wiezen.
Volledig scherm
Freddy Verhuizen, organisator van het BK Wiezen.

Kontich speelt gastheer voor BK Wiezen: “We kaarten alleen als het zonder mondmasker kan”

KontichKontich is dit jaar gastheer van het Belgisch Kampioenschap Wiezen. Zo’n 250 kaarters zullen het op zaterdag 19 maart tegen elkaar opnemen in zaal ’t Halfdiep. De inschrijvingen zijn volop lopende. “We verwachten heel wat jongere deelnemers”, zegt organisator Freddy Verhuizen. “Wiezen kan generaties verbinden.”

  1. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
    PREMIUM
    Balen/Lommel/Antwerpen

    Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

    Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.