De UiT-krant kreeg een illustratie mee van de Kontichse Julie Vangeel.
Volledig scherm
De UiT-krant kreeg een illustratie mee van de Kontichse Julie Vangeel. © Gemeente Kontich

Kontich bundelt activiteiten onder ‘UiT in Kontich’

KontichHet gemeentebestuur heeft zijn nieuwe vrijetijdslabel ‘UiT in Kontich’ gelanceerd. Op de Facebookpagina ‘UiT in Kontich’ vind je voortaan een overzicht van alle evenementen die door de gemeente worden georganiseerd of ondersteund.

 1. Panna- en freestyle-voetbalkamp in Edegem: “Illusie dat het typisch Zuid-Amerikaans is, Noordwest-Europa is wereldleider in de sport”
  EDEGEM

  Panna- en freesty­le-voetbal­kamp in Edegem: “Illusie dat het typisch Zuid-Amerikaans is, Noord­west-Europa is wereldlei­der in de sport”

  Panna door de benen en de bal zo lang en zo sierlijk mogelijk de lucht in houden. Zo’n twintigtal kinderen en jongeren genoten zondag een hele dag van het panna- en freestyle-voetbalkamp op de velden van Ik Dien in Edegem. Het kamp werd gegeven door Belgisch kampioen panna Martijn Debbaut en gewezen top-freestyler Filip Meeus. “Je merkt dat er nood is aan dit soort voetbalkampen in ons land.”
 2. Damso headliner op Fire Is Gold 2021: “Voor één dag de meest gestreamde artiest ter wereld”
  ANTWERPEN

  Damso headliner op Fire Is Gold 2021: “Voor één dag de meest gestreamde artiest ter wereld”

  Het hiphopfestival Fire Is Gold op de Middenvijver in Antwerpen maakte woensdagochtend eindelijk de eerste namen bekend voor het festival op 4 september. Damso, nationale trots in de wereldwijde hiphop-scene, zal het hoofdpodium headlinen. Verder haalt het festival met onder andere Bizzey, Broederliefde, Dystinct en Freddie Konings het beste van wat België en Nederland te bieden heeft qua hiphop naar de Koekenstad.