Kinderen bepalen mee hoe nieuwe speeltuin aan ‘t Wisterke eruit zal zien

Alle kinderen uit Waarloos worden woensdag 26 juni om 15 uur uitgenodigd achter de kinderopvang ’t Wisterke, waar ook het speelterrein zal komen. Daar krijgen zij inspraak over de toekomst van een eigen speeltuin. ’t Wisterke bevindt zich aan de Beekboshoek in Waarloos. 

 1. Dierenspeciaalzaak Zowizoo eert overleden zaakvoerster met digitale hondenwandeling: “Ze was een voorbeeld voor velen”
  PREMIUM

  Dierenspe­ci­aal­zaak Zowizoo eert overleden zaakvoer­ster met digitale hondenwan­de­ling: “Ze was een voorbeeld voor velen”

  Dierenspeciaalzaak Zowizoo in Kontich organiseert van zondag 1 tot en met woensdag 11 november de allereerste virtuele hondenwandeling ooit. Bedoeling is om in die periode 25 kilometer te wandelen of te lopen met je hond en de afstand bij te houden met een sportapp. Een deel van de opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker, een organisatie die de zaakvoerders nauw aan het hart ligt. “Met dit initiatief willen we mama een passend eerbetoon geven.”
 2. Antwerpse voetbaliconen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”
  PREMIUM
  Voetbal 1A

  Antwerpse voetbalico­nen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”

  Aan een ouderwetse stadsderby hangt automatisch een portie nostalgie vast. En dus leek het ons een leuk idee om in aanloop naar Antwerp-Beerschot de Antwerpse voetbaliconen Marc Van der Linden (56, rood-wit hart) en Marc Schaessens (52, paars bloed) op te voeren voor een gezamenlijk interview. “De derby was altijd op het scherp van de snee, maar haat kwam er nooit aan te pas.”
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond