Jost dient nieuwe vergunningsaanvraag in voor bouw tankstation

Nadat de gemeenteraad de vorige aanvraag voor een vergunning voor het bouwen van een tankstation door Jost & Cie NV, heeft geweigerd, heeft de firma een aangepast dossier bij de gemeente ingediend. 

0 reacties

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Plannen voor Meylweg kunnen oppositie niet bekoren: “Te veel verharding, te weinig groen”
  PREMIUM
  Kontich

  Plannen voor Meylweg kunnen oppositie niet bekoren: “Te veel verharding, te weinig groen”

  De gemeenteraad heeft zich gebogen over het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de zone Meylweg. Dat bevat de krijtlijnen om de aanwezige sport- en recreatieve functies te bundelen en de open ruimte te versterken. Maar oppositiepartij Dorpslijst Sander ziet het plan vooral als een gemiste kans. “Dit zou paal en perk moeten stellen aan bebouwing en constructies in deze zone. Maar eerder het omgekeerde gebeurt.”