De dierenbescherming uit Kapellen kwam ter plaatse om te proberen het reetje te vangen voor verzorging. Dat lukte echter niet.
Volledig scherm
De dierenbescherming uit Kapellen kwam ter plaatse om te proberen het reetje te vangen voor verzorging. Dat lukte echter niet. © Marc De Roeck

Jong hert met gebroken poot belandt in achtertuin Kontichs gezin: diertje kan ontsnappen uit netten van dierenbescherming

KontichEen jong hertje raakte donderdagmiddag verdwaald in de achtertuin van een gezin uit de Blauwesteenstraat in Kontich. Het beestje had een gebroken pootje en behoort wellicht tot een generatie jonge reeën die verstoten zijn door hun moeder. De dierenbescherming probeerde het dier te vangen, maar het gewonde diertje kon vluchten.

 1. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 1. Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwagen
  Play

  Oude vrouw rijdt met enorme snelheid in op hek en vrachtwa­gen

 2. Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek
  Play

  Franse bulldog met gevoel voor ritme gaat los op Thaise muziek