Jochem Van Dessel in zijn traiteur- en charcuteriezaak Jovade.
Volledig scherm
Jochem Van Dessel in zijn traiteur- en charcuteriezaak Jovade. © Benoit De Freine

Jochem (23) laat Waarloos kennismaken met fijne vleeswaren: “Allemaal ambachtelijk en ter plaatse bereid”

KontichDe inwoners van Waarloos kunnen binnenkort weer ambachtelijke vleeswaren gaan kopen in hun eigen dorp. De 23-jarige Jochem Van Dessel, die er eind vorig jaar al traiteurszaak Jovade opende, gaat nu ook huisbereide charcuterie aan de man brengen. Met een beperkt aanbod en enkel op bestelling, maar met de klemtoon op kwaliteit. “Ik verkoop alleen producten waar ik zelf achter sta.”

  1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
    Play

    Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

  2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
    Play

    Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af