Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Gemeente Kontich

Handelaar, vereniging of ondernemer? Schrijf je in voor de jaarlijkse feestmarkt!

KontichEind september vindt het feestweekend in het dorpscentrum plaats met een heuse feestmarkt als één van de activiteiten. Ben jij een vereniging, handelaar of ondernemer? Dan kan je deel uitmaken van de markt, als je je inschrijft voor 31 augustus. 

  1. Vzw viert 20-jarig bestaan met heuse Fancy Fair voor het goede doel: “Het wordt een dag met animatie voor het hele gezin.”
    Edegem

    Vzw viert 20-jarig bestaan met heuse Fancy Fair voor het goede doel: “Het wordt een dag met animatie voor het hele gezin.”

    Wie nog een activiteit zoekt voor aankomende zaterdag, kan zich altijd begeven naar het Meihof in Edegem. Die dag zal de sfeer daar opgefleurd worden met een heuse Fancy Fair, georganiseerd door vzw Scopo 2650. Met de opbrengst van de Fair sponsort de organisatie privépersonen die nood hebben aan specifieke hulp. Een elektrische driewieler, bijvoorbeeld, of een apparaat om opnieuw te leren lopen. Zaterdag zelf zal alleszins een dag worden voor het hele gezin, want de organisatie bestaat officieel 20 jaar. “We hebben springkastelen, live muziek, foodtrucks en professionele kinderanimatie.