Alexia Stevens van Must Be Yummie
Volledig scherm
Alexia Stevens van Must Be Yummie © Alexia Stevens

Glutenintolerant, lactosevrij,... Alexia bewijst met haar blog dat het lekker kan zijn!

Met een man die geen gluten verdraagt en een dochter die lactose-intolerant is, werd het voor werkende mama Alexia (40) geen sinecure om ‘s avonds een lekkere maaltijd op tafel te zetten. En je hoort het steeds vaker, gezinnen die hun eetgewoontes volledig moeten switchen wegens intoleranties of allergieën. Alexia ging op zoek naar lekkere, maar toch gluten- en lactosevrije recepten, en bundelde die op haar blog ‘Must Be Yummie’. 

0 reacties

 1. Hinderlijke reclamebanners wekken wrevel op van weggebruikers: “Nauwelijks zicht op aankomende fietsers”
  PREMIUM
  Aartselaar

  Hinderlij­ke reclameban­ners wekken wrevel op van weggebrui­kers: “Nauwelijks zicht op aankomende fietsers”

  Op het kruispunt van de Lindenboslaan en de Boomsesteenweg (N177) is er al geruime tijd een probleem van beperkte zichtbaarheid. Oorzaak zijn de reclamedoeken die de eigenaar van het hoekpand tegen zijn afsluiting heeft gehangen en die het zicht van de chauffeurs uit de Lindenboslaan op het aankomende fietsverkeer belemmeren. “De doeken in de Lindenboslaan zijn juridisch correct geplaatst”, reageert schepen van Mobiliteit Bart Lambrecht (N-VA). “Daar kunnen we dus niets aan doen. Maar mogelijk is er wel een probleem met de doeken op de N177.”
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?