Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Dubbel zo veel internetfraude, maar een derde minder verkeersongevallen: politiezone Hekla publiceert jaarverslag 2020

KontichPolitiezone Hekla heeft zopas haar jaarverslag voor 2020 geplubliceerd. Daarmee sluiten ook de ordediensten van de gemeenten Hove, Edegem, Kontich, Lint en Aartselaar het beruchte coronajaar af. Opvallende elementen zijn het feit dat door de pandemie het aantal verkeersongevallen afnam met meer dan een derde, maar gelijktijdig de hoeveelheid gevallen van internetfraude vrijwel verdubbelde.

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug